Rólunk

A Vöröskő Kft-t 1989-ben kezdte meg a műszaki cikkek árusítását Balatonfüreden, teljes mértékben magyar tulajdonnal. A cég már 1994-ben elérte a milliárdos forgalmat és a megye határain túlra lépett.

2001-ben csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társulathoz, azóta is az Euronics nemzetközi szerződéseiben foglalt szabályok szerint történik a márkanév használta, valamint a nemzetközi akciókban is részt veszünk. Ezen alapelvek mellett nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink és munkatársaink szakképzettségére, hogy vásárlóink az üzletekbe betérve egy komplett szolgáltatás csomagot vehessen igénybe, így tudjuk a vásárlók részére a legszélesebb választékot kedvező árakon szakkereskedőként biztosítani a hazai piacon. 2008-ban megkezdtük a nagykereskedelmi tevékenységet is, valamint a webshop-ok indítását. Ezen tevékenységek jelenleg is a veszprémi központ koordinálásával történnek.

2011-ben megnyitottuk első MEGA áruházainkat Budapesten, azóta megkezdtük az ország keleti részén is a terjeszkedés saját és franchise üzletekkel. 2014-től pedig folyamatosan a veszprémi központ létszámának és épületének bővítésén folynak a munkálatok.

Jelenleg, országszerte 65 üzletünkben képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal és kibővített szolgáltatási körrel várjuk kedves vásárlóinkat.

Magyarország