Cégtörténet

Az Euronics Műszaki Áruházlánc, hazánk legnagyobb üzlethálózatával rendelkező műszaki szakkereskedése.
Az ország 59 városában, 65 üzlettel állunk a vásárlók szolgálatában, hogy segítsük az igényeiknek legmegfelelőbb műszaki termék kiválasztását.

Hisszük, hogy szakértékesítőink, valóban az adott vásárlói igényre szabottan, a legmegfelelőbb műszaki berendezés kiválasztásában segítenek.

Cégünket Fazekas Zsolt, alapító tulajdonos hozta létre, 1989-ben, Balatonfüreden. Zsolt azóta is napi munkájával, több mint 29 éves szakmai tapasztalatával, segíti a Vöröskő Kft-t, megtartva annak a családias jellegű légkörét, egy multinacionális méretű cégben.
Központunk a Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelyén, a királynék városában, Veszprémben található. Az itt dolgozó közel 280 munkatársunk, segíti további 820 hálózati kollégánk munkáját. Budapesten irodaházunk, Pátyon, pedig 2018. áprilisától, saját logisztikai központunk működik.

2001-ben, csatlakoztunk ahhoz a nemzetközi beszerzési társuláshoz, melynek révén az Euronics márkanevet, know how-t használjuk. Az Euronics ma Európa és a világ 36 országában, összesen 8 800 üzlettel rendelkezik.
A nemzetközi csatlakozást követően is magyar tulajdonban maradt a vállalkozás, és sikerünket jelzi, hogy a nemzetközi gyakorlattól eltérően, Magyarországon, 2014-től egyedüliként birtokoljuk az Euronics márkanevet.

Cégfilozófiánk része, hogy a hagyományos üzletek mellett, azokat a vásárlókat is megszólítsuk, akik az internetes piacot helyezik előtérbe. Számukra is nagy előny, 68 átvevőpontunk és az a szakértelem, mely működésünk elmúlt 29 évét jellemzi.

Üzleteinket folyamatosan újítjuk meg. Figyelünk a hozzánk látogatók igényeire, így termékkínálatunk a legnagyobb nemzetközi márkák, innovatív, sokszor jövőbe mutató termékeit is magában foglalja.
Az Euronics név mára egyet jelent a közelséggel, megbízhatósággal, szakértelemmel, emberközpontúsággal, innovációval.