Miért az Euronics?

Andrea
Web adminisztrátor
Örülök, hogy egy jól működő magyar vállalkozásnál dolgozhatok. Nagyon jó a légkör és a munkatársakkal is jól tudunk együttműködni.
Judit
Áruházvezető Dunakeszi
Kezdetben központi kollégaként, most pedig a hálózatban dolgozva kamatoztathatom a megszerzett tudásomat. Így több kihívással találkozom, amivel még több tudásra tehetek szert. Sok értékes kollégát ismerek meg, akikkel nap, mint nap együtt döntjük le az akadályokat egy csapatban.
Lilla
Online marketing alosztályvezető
Elsősorban a kollégák miatt, akikkel úgy gondolom, hogy nagyon jó csapatot alkotunk. 😊 Rendkívül motiváló a mindennapokban, hogy egy változatos és felelősségteljes munkakörben dolgozhatok. Nincs két ugyanolyan nap! Agilisak vagyunk és tudatosan törekszünk a legjobb eredmények elérésére!
Ágnes
Ügyfélszolgálati alosztályvezető
Fontos számomra, a támogató, innovatív munkahely, ahol szakmai fejlődésre van lehetőség, és ahol érdekes, dinamikus munkát végezhetek, illetve nem utolsó sorban szempont a jó munkahelyi légkör és a megfelelő munkakörnyezet. Az Euronics ezt feltétel nélkül biztosítja, támogatja. A területemen akikkel együtt dolgozom számíthatunk egymásra szakmailag és emberileg egyaránt.
Kata
Back office munkatárs
Azért szeretek itt dolgozni, mert, amikor idekerültem, mindenki kedves és segítőkész volt velem, ami az idő múlásával is megmaradt. Fiatalos csapattal vagyok körülvéve, akikkel jól kijövök, így hamar eltelik a munkaidő.
Attila
Contact center csoportvezető
Az Euronicsnál munkám során egy jó és felkészült csapattal dolgozhatok. Változatos és kihívásokkal teli feladatokat kell ellátnom, amelyek elvégzéséhez minden szükséges támogatást megkapok munkatársaimtól. Rugalmas és innovatív munkakörnyezetben biztosítják azokat a feltételeket, hogy munkámat minél hatékonyabban elvégezhessem. A munkahelyen mindig számíthatok a jó hangulatra.
Laci és Ági
Áruházvezető és hitelügyintéző-pénztáros (házaspár) Ajka
Mi az első naptól kezdve a mai napig is a sajátunknak érezzük ezt az üzletet. A tulajdonosok és a  cégvezetés  valamint az ügyfelek  iránti elkötelezettségünk  továbbra is töretlen. Egyszerűen ez az életünk.
Benjámin
Hírlevél szakértő
Azért szeretek itt dolgozni, mert azzal foglalkozhatok, ami érdekel és ebben van terem is kiteljesedni. A csapatomban pedig olyan emberek vannak, akikkel könnyen megy a közös munka.
Erika
Web adminisztrátor
Szeretek csapatban dolgozni, és nálunk igazán jó a társaság. Akkor telnek jól a munkanapok, ha jó közegben, vidáman tudjuk végezni a munkánkat. Itt mindig történnek változások, nincsenek unalmas munkanapok.
Szilvi és Robi
AFS vezető és AFS készletgazda
Szilvi : Azért szeretek az Euronicsnál dolgozni, mert itt a kemény munkát megbecsülik és igazi biztonságban érzem magam, összetartó csapattal dolgozhatok, akik mindig kiállnak egymásért.

Robi : évről-évre fejlődünk, mert ebbe a közegbe örömmel jövök be minden nap és mert itt értékelik ha maradandót alkotok.
Gyurmó
Áruházvezető helyettes Budakalász
Ez a legjobb munkahely a világon, szeretem a főnökeimet. És világbéke 😁
Anikó
Adminisztrátor Budakalász
A munkámban szeretem a változatosságot, soha nem unalmas, nem egyhangú. Az áruházban mindig is jó volt a társaság és a vásárlók is sokfélék.
László
Értékesítő Soroksár
A családias légkör, a kollégák és a jó csapat miatt szeretek itt dolgozni. Nálunk mindig jó a hangulat. :)
Anna, Dávid és Edina
Árubeérkezési adminisztrációs csoport, csoportvezető és raktári adminisztrátor
Tudjuk, hogy hozzáértő management kezében van az irányítás. Látjuk a folyamatos dinamikus fejlődést, az új üzletnyitásokat, boltátépítéseket és a saját logisztikát. Jó érzés ehhez a csapathoz tartozni. Optimisták és szenvedélyesek vagyunk.
Henrik
HR generalista
Más iparágból és más területről váltottam az Euronicshez, ahol azért szeretek dolgozni, mert a szakmai fejlődési lehetőség mellett szuper kollégáim vannak. Itt nem csak mondjuk, hogy egy család vagyunk, hanem a napi munkám során is ezt érzem.
László
Értékesítő Miskolc
Mert fejlődhetek mind anyagilag, mind tudásban és emberileg is!
Csaba Renáta Béla
Miskolc
Mert itt igazi barátokra lelhetünk majd 20 év távlatában!
Csaba
Értékesítő Miskolc
Itt tudom fejleszteni a készségeimet és érdekelnek a műszaki cikkek!
Gábor
Értékesítő Miskolc
Minden nap egy új kihívás! Ez egy életérzés!

Olvasd el kollégáink miért szeretnek nálunk dolgozni, mi a válaszuk a Miért az Euronics? kérdésre. Érdeklődj álláslehetőségeinkről, hogy te is minket válassz kollégáidnak, az Euronics-et munkahelyednek. Várunk csapatunkban!

Életképek