Miért az Euronics

Bemutatkozunk

Szia!

Mi vagyunk az Euronics Műszaki Áruházlánc; az ország legnagyobb üzlethálózatával rendelkező műszaki szakkereskedése.

63 városban, 69 üzlettel állunk a vásárlók szolgálatában, hogy segítsük az igényeiknek legmegfelelőbb műszaki termék kiválasztását.

Cégünket Fazekas Zsolt, alapító tulajdonos hozta létre, 1989. márciusában, Balatonfüreden. Zsolt azóta is napi munkájával, több mint 30 éves szakmai tapasztalatával, segíti a Vöröskő Kft-t, megtartva annak családias jellegű légkörét, egy multinacionális méretű cégben.
Központunk a Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelyén, a királynék városában, Veszprémben található. Az itt dolgozó közel 220 munkatársunk, segíti további 780 hálózati kollégánk munkáját. Budapesten irodaházunk, Üllőn, pedig 2019. őszétől, saját logisztikai központunk működik.

2001-ben, csatlakoztunk ahhoz a nemzetközi beszerzési társuláshoz, melynek révén az Euronics márkanevet, know how-t használjuk. A nemzetközi csatlakozást követően is magyar tulajdonban maradtunk. Sikerességünket jelzi, hogy a nemzetközi gyakorlattól eltérően, Magyarországon, 2014-től egyedüliként birtokoljuk az Euronics márkanevet.

Az Euronics nemzetközi hálózata, Európa és a világ 36 országában, összesen 8 800 üzlettel rendelkezik.

Reméljük, hamarosan Téged is csapatunk tagjaként köszönthetünk!

Miért szeretek az Euronicsnál dolgozni?

Judit (regionális toborzási területvezető):

Belépésemkor mosolyogva és kedvesen fogadtak minden osztályon, és ez azóta is töretlen…. 😊

Zsuzsanna (áruházvezető helyettes):

Hogy miért szeretek itt dolgozni?

3 éve kezdtem a cégnél először hitelügyintézőként, majd rá egy évre áruházvezető-helyettes lettem. Rövid időn belül előre tudtam lépni, ami nagy szó volt számomra.

Folyamatosan fejlesztenek és jutalmaznak minket.

Minden támogatást megkapok, amire csak szükségem van, nem érzem azt soha, hogy cserben hagytak. Minden adott, amire az ember vágyik: kihívás, jó hangulat, megfelelő motiváció.

Itt úgy érzem, hogy tanulhatok és taníthatok 😊

Lilla (hitelügyintéző-pénztáros):

Azért szeretek a Vöröskő Kft-nél dolgozni, mert minden nap ugyanazzal a kiegyensúlyozott csapattal dolgozom, akikre családtagként gondolok már. Nem ismerünk lehetetlent, bármilyen akadályba ütközünk.

Nap mint nap új embereket ismerünk meg, akikkel jó kapcsolatot ápolunk. Olyan embereket, akik bármikor megismernek és bármilyen problémával meg kereshetnek, amiben maximális segítséget nyújtunk. Ezért az elégedettségért, mosolyért, köszönetért éri meg nap mint nap hajtani.

Lilla vagyok, hitelügyintéző-pénztárosként dolgozom.