Miért jó nálunk dolgozni?

A Vöröskő Kft.-t 1989 februárjában Balatonfüreden alapították, itt nyílt meg első üzletünk. Vállalatunk a helyi nevezetesség, a szőlő növekedésének kiváló táptalajául szolgáló, magas vastartalmú vörös homokkő után kapta nevét.

Az elmúlt több mint negyed évszázad azt is bebizonyította, hogy egy gazdasági vállalkozásnak is biztos és szilárd alapot jelent.

A 100%-ban magyar tulajdonú Vöröskő Kft. a legsikeresebb magyar vállalatok közé tartozik. A mára több mint 1100 főt foglalkoztató, kiterjedt országos üzlethálózattal rendelkező cég alapítása óta minden évet nyereséggel zárt. Stabil, tőkeerős pénzügyi hátteret tudhatunk magunk mögött és ennek megfelelően folyamatosan bővítjük piaci jelenlétünket.

A minden területre kiterjedő innovatív megoldások alkalmazása mellett kitüntetett figyelemmel vagyunk tradicionális erényünk, a szakértő segítségnyújtás iránt.

Különösen fontos számunkra, hogy munkatársainkra, mint a vállalat legnagyobb értékére tekintsünk, hiszen tudásuk és szakértelmük határozza meg cégünk valódi arculatát. Megfelelő munkahelyi légkörrel és megbízható hátteret támogatjuk kollégáinkat, és büszkék vagyunk rájuk, hogy tudásukkal cégünket erősítik.De hogy miért is jó nálunk dolgozni? Kollégáink elmondják!


Szalay Barna

Szalay Barna

Ingatlan portfólió manager

„Kihívás, értékteremtés, fejlődés”
2014-ben kerültem a Vöröskő Kft.-hez expanziós vezető munkakörbe, 2015 óta Ingatlan portfólió manager munkakörben dolgozom. Számomra fontos, hogy a cégnél lehetőségem van azzal foglalkozni, amit szeretek, mindezt egy olyan fiatalos, agilis gondolkodású csapatban tehetem, akiknek a közös célja az értékteremtés és a folyamatos innováció. Ennek érdekében a vállalatnál elkerülhetetlen a csapatmunka, amelyben a tudásból, az egyéniségből és az egyedi gondolkodásmódból születnek nagyszerű dolgok. Büszkeséggel tölt el, hogy a mindennapos kihívásoknak eleget téve, a saját szakmai fejlődésem mellett, egyben a közös sikerek részese lehetek.

Schmidt-Sörös Zsuzsanna

Schmidt-Sörös Zsuzsanna

Veszprém - Áruházvezető

2003.11.25. óta dolgozom a cégnél. Területi vezetőként kezdtem, majd 2010. óta áruházvezetőként dolgozom a veszprémi üzletben.

Szeles D. Vivien

Szeles D. Vivien

Minőségbiztosítási ellenőr

Több mint 2 éve dolgozom a cégnél. Kezdetben pénzügyi ellenőrként, majd munkám elismerése óta minőségbiztosítási ellenőrként keresem az új kihívásokat. Hogy miért szeretek a vállalatnál dolgozni? Sorolhatnám a cég pozitívumait, a változatos feladatokat, a minden napos új kihívásokat, a szakmai fejlődési lehetőséget, a maximális támogatást, a baráti környezetet és a kiváló munkahelyi légkört, de az Euronics sokkal több ennél. Itt végre úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem. Az Euronics-nál dolgozni valóban egy életérzés, aminek örülök, hogy részese lehetek.

Zima Tamás

Zima Tamás

Értékesítő

2001-óta dolgozom a cégnél értékesítőként! Szívesen dolgozom olyan munkahelyen, ahol számítanak rém és elismerik a munkámat. A kollégáimmal évtizedek óta ismerjük egymást, munkaidőn kívül is egy összetartó csapat vagyunk! Itt ismertem meg a feleségemet is, akivel azóta már van egy gyönyörű kisfiúnk!

Gyökeres László

Gyökeres László

Ajka - Áruházvezető

A cég első alkalmazottjai között, 1989-ben kerültem a Vöröskőhöz, az ajkai üzlet nyitása óta boltvezető vagyok. Emlékszem a kezdetekben még nem csak műszaki, hanem ruházati, játék és egyéb termékeket is értékesítettünk. Nagyon stabil régi kollégákkal dolgozom, szinte egy családként az elmúlt 28 évben. Sok elismeréssel és kitüntetéssel jutalmazták már az elmúlt évek munkáit, joggal mondhatom, hogy a munkám az életem!

Schumacher Péter

Schumacher Péter

Értékesítő

2000-ben csatlakoztam az Euronics csapatába. Megnyugtató, hogy egy stabil háttérrel rendelkező helyen dolgozhatom, egy kiváló csapatban! Mindig számíthatok a munkatársakra és a vezetőimre egyaránt. Itt valóban azt csinálhatom, amit szeretek és amihez értek!

Mihovics Gábor

Mihovics Gábor

Kaposvár - Áruházvezető

„Munka-stabilitás-fejlődés-család” szlogennel jellemezném magát a céget.