Miért jó nálunk dolgozni?

A Vöröskő Kft.-t 1989 februárjában Balatonfüreden alapították, itt nyílt meg első üzletünk. Vállalatunk a helyi nevezetesség, a szőlő növekedésének kiváló táptalajául szolgáló, magas vastartalmú vörös homokkő után kapta nevét.

Az elmúlt több mint negyed évszázad azt is bebizonyította, hogy egy gazdasági vállalkozásnak is biztos és szilárd alapot jelent.

A 100%-ban magyar tulajdonú Vöröskő Kft. a legsikeresebb magyar vállalatok közé tartozik. A mára több mint 1100 főt foglalkoztató, kiterjedt országos üzlethálózattal rendelkező cég alapítása óta minden évet nyereséggel zárt. Stabil, tőkeerős pénzügyi hátteret tudhatunk magunk mögött és ennek megfelelően folyamatosan bővítjük piaci jelenlétünket.

A minden területre kiterjedő innovatív megoldások alkalmazása mellett kitüntetett figyelemmel vagyunk tradicionális erényünk, a szakértő segítségnyújtás iránt.

Különösen fontos számunkra, hogy munkatársainkra, mint a vállalat legnagyobb értékére tekintsünk, hiszen tudásuk és szakértelmük határozza meg cégünk valódi arculatát. Megfelelő munkahelyi légkörrel és megbízható hátteret támogatjuk kollégáinkat, és büszkék vagyunk rájuk, hogy tudásukkal cégünket erősítik.De hogy miért is jó nálunk dolgozni? Kollégáink elmondják!


Bartók Georgina

Bartók Georgina

Ügyvezető asszisztens

2002. február 18.-a óta dolgozom a Vöröskő Kft.-nél. Az első évben több osztályon is volt szerencsém dolgozni a kereskedelmi területen asszisztensként, a logisztikán, illetve az akkori értékesítési osztályon, így több terület működésébe már akkor betekintést nyerhettem. 2003 óta dolgozom közvetlenül jelenlegi főnököm alatt, aki korábban kereskedelmi ügyvezetőként, ügyvezetőként, majd ahogy jelenleg is tulajdonosként van jelen a cégvezetésben. Az ő területének változásával, növekedésével változtak az én asszisztensi feladataim is, amelyek a céges és a személyi asszisztenciát is magába foglalják.

Hogy miért szeretek itt dolgozni? A 14. évemet töltöm a cégnél, ez szerintem mindent elmond. A tulajdonosokkal nagyon jó a kapcsolatom, mind emberként, mind cégvezetőként nagyon tisztelem és szeretem őket. A munkaköröm tulajdonosi asszisztensként nagyon színes, és szerteágazó. Elmondhatom, hogy jó munka és baráti kapcsolatot ápolok az ügyvezetőkkel és az osztályvezetőkkel is, hiszen valamilyen szinten ez is a munkám része. A 14 év alatt rengeteget tanultam és fejlődtem, emberként és munkatársként is. Ennyi idő elteltével számomra ez már nem csak egy munkahely, ez egy közösség, az életem része, és büszke vagyok arra, hogy részese lehettem annak a hihetetlen fejlődésnek, növekedésnek, amin a Vöröskő Kft. végigment az elmúlt 14 évben.

Dr. Gazsó Éva

Dr. Gazsó Éva

Jogi osztályvezető

„Mindig azt hallottátok, hogy a munka átok, a robot szerencsétlenség. De én mondom néktek, ha dolgoztok, beteljesíttek egy darabkát a föld legmesszibb álmaiból, azt a darabkát, melyet rátok szabtak, amikor az álom megszületett, És amíg munkálkodtok, igazán szeretitek az életet, És az életet munkálkodással szeretni azt jelenti, hogy meghitt ismerősötök az élet legbensőbb titka. /Gibran Kahlil/

2007. kora tavaszán, bokától combig begipszelve láttam meg a helyi újság álláshirdetését, melyben jogi vezetőt kerestek az EURONICS veszprémi központjába. Szerencsére – mankókkal is – rám esett a választás és több, mint 8 év lassan 9 év elteltével még mindig itt vagyok. Hogy miért? Mert elégedett vagyok. Mert szeretem a munkám, a kollégáimat, a vezetőimet. Hálás vagyok, hogy olyan munkát kaptam, amely többet jelent egy egyszerű állásnál. Élvezem a munkámat, amely biztosítja számomra a változatosságot, a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét és a nagyszerű csapatot. Büszke vagyok rá, hogy veszprémiként egy olyan stabil veszprémi cégnél dolgozhatok, mely 26 éve a piaci szegmens meghatározó szereplője, és egy olyan cégnél tölthetek be felelősségteljes pozíciót, mely folyamatos megerősítést ad arról, hogy a siker a szakértelmünknek és az elhivatott munkánknak köszönhető. Jó érzés tudni, hogy munkahelyi céljaimat a Vöröskő Kft.-nél eredménnyel valósíthatom meg. Jó tudni, hogy a Vöröskő Kft. hisz benne, hogy az üzleti sikerek csak személyes sikereken keresztül születhetnek, ezért számos motivációs elemmel segítenek a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Őszintén remélem, hogy a Vöröskő Kft.-től megyek nyugdíjba…

Szalay Barna

Szalay Barna

Ingatlan portfólió manager

„Kihívás, értékteremtés, fejlődés”
2014-ben kerültem a Vöröskő Kft.-hez expanziós vezető munkakörbe, 2015 óta Ingatlan portfólió manager munkakörben dolgozom. Számomra fontos, hogy a cégnél lehetőségem van azzal foglalkozni, amit szeretek, mindezt egy olyan fiatalos, agilis gondolkodású csapatban tehetem, akiknek a közös célja az értékteremtés és a folyamatos innováció. Ennek érdekében a vállalatnál elkerülhetetlen a csapatmunka, amelyben a tudásból, az egyéniségből és az egyedi gondolkodásmódból születnek nagyszerű dolgok. Büszkeséggel tölt el, hogy a mindennapos kihívásoknak eleget téve, a saját szakmai fejlődésem mellett, egyben a közös sikerek részese lehetek.

Szeles D. Vivien

Szeles D. Vivien

Minőségbiztosítási ellenőr

Több mint 2 éve dolgozom a cégnél. Kezdetben pénzügyi ellenőrként, majd munkám elismerése óta minőségbiztosítási ellenőrként keresem az új kihívásokat. Hogy miért szeretek a vállalatnál dolgozni? Sorolhatnám a cég pozitívumait, a változatos feladatokat, a minden napos új kihívásokat, a szakmai fejlődési lehetőséget, a maximális támogatást, a baráti környezetet és a kiváló munkahelyi légkört, de az Euronics sokkal több ennél. Itt végre úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem. Az Euronics-nál dolgozni valóban egy életérzés, aminek örülök, hogy részese lehetek.